Sunnfjordrc.no
http://www.sunnfjordrc.no/

Stressballens Savage X 4.6
http://www.sunnfjordrc.no/viewtopic.php?f=2&t=3511
Side 1 av 1

Forfatter:  stressballen [ Ons Apr 08, 2015 10:01 pm ]
Innleggets emne:  Stressballens Savage X 4.6

Jauda, da har jeg gjort noe dumt igjen. Skaffet meg mer arbeid. Jeg gjorde en spontan byttehandel med en kar idag, og endte opp med en litt eldre årgang Savage X 4.6 RTR. Altså ikke så spennende med tanke på radioutstyr og slikt, bilen har de vanlige underdimensjonerte servoene som stort sett ikke orker noen ting, den typiske batteriholderen for 4 AA batterier (går rett i søpla), dårlige bremser og de vanlige skruene som mangler rundt omkring.

Men de positive sidene er at bilen ser lite brukt ut. Plasten har ikke så mange merker, og bilen virker ikke så slitt som disse bilene ofte er. Og da gjør det meg ingenting at den er noen år gammel. Jeg hadde en ganske strøken Savage X SS for noen år siden, men solgte den, noe som jeg angret litt på i ettertid. Nå har jeg en del nitro monstertrucks etterhvert, og man må nesten ha en Savage i samlinga :)

Jeg tenker ikke å gjøre noe stort med denne, men diffene skal ut og fylles med olje, servoene skal byttes til noe sterkere, 2.4ghz mottaker og 6v oppladbart batteri skal på plass. Spanderer kanskje på den et sport-støtdempersett, men det kommer helt an på hvor lenge jeg holder ut med de 8 originale demperene. Ny body må også på plass etterhvert :)

Bilder kommer en av dagene..

Forfatter:  tobiasw [ Fre Apr 10, 2015 12:01 am ]
Innleggets emne:  Re: Stressballens Savage X 4.6

Grattis! Spennende :)

Har vurdert samme bil selv da de går billig om dagen (1000-2000kr).

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/